Yüksek Lisans |
AYŞEGÜL DEMİRER |
A research on the presence of genetically modified organisms in milk |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2015 |
Yüksek Lisans |
BURCU YAVUNÇ |
Nutritional assessment of hiv positive individuals |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2015 |
Yüksek Lisans |
GÖZDE DUMLU BİLGİN |
Comparison of eating disorders status between first and fourth year of nutrition and dietetics students in a private university in Istanbul |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2015 |
Yüksek Lisans |
SERAP İNCEDAL |
Karaman il merkezi lise öğrencilerinin beden algısı ve yeme
tutumlarının değerlendirilmesi |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2016 |
Yüksek Lisans |
MERAL AYDENİZ |
Balda genetiği değiştirilmiş organizma varlığının araştırılması |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2015 |
Yüksek Lisans |
BUSE SARIKAYA |
Determination of microbial load in fast food meals |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2017 |
Yüksek Lisans |
NUR SENA TOKDEMİR |
Determination of total aflatoxin in packaged and unpackaged black pepper samples |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2017 |
Yüksek Lisans |
NİL KOÇ |
Comparision of two different methods for the determination of residues of tetracycline antibiotics in beef and chicken meat |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2016 |
Yüksek Lisans |
OSETYA BATIBAY |
Investigation of antibiotic residues in dairy products |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2017 |
Yüksek Lisans |
SİNEM DEMİRCİ |
Investigation of the antibiotic (tetracycline) residuesin the chick liver |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2017 |
Yüksek Lisans |
NURSEL EBRU AYDINALP |
Yenidoğan yoğun bakım çalışanlarında metisiline dirençli staphylococcus aureus (MRSA)varlığının ve bilgi düzeylerinin belirlenmesi |
Üsküdar Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı |
2018 |
Yüksek Lisans |
YUSUF KAYA |
Özel bir hastanede sağlık çalışanlarının iş kazalarına karşı bakış açılarının belirlenmesi |
Üsküdar Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı |
2018 |
Yüksek Lisans |
EZGİCAN SERİM |
Study of antibiotic removals in various honey samples with different methods |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2017 |
Yüksek Lisans |
GÖZDE EKİCİ |
Determination of aflatoxin levels and micrufungal flora in unpacked red pepper samples in istanbul province |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2018 |
Yüksek Lisans |
NİHAN YAKUT |
Research on the presence of ochratoxin A in the corns sold outside in istanbul province |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme Bilimleri Ana Bilim Dalı |
2018 |
Yüksek Lisans |
ILGAR SHAMILOV |
Determination of fumonical values of outdoor corn samples |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2018 |
Yüksek Lisans |
DİLARA ASLINUR ALTINEL |
Assesment of the nutritional status of pregnant women who consult to gynecology policlinic of A private hospital |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2018 |
Yüksek Lisans |
SİMGE ÇOLAKOĞLU |
Daha önce beslenme eğitimi almamış banka çalışanlarının beslenme bilgi düzeylerinin belirlenmesi |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2018 |
Yüksek Lisans |
GÖZDENUR ÇAVUŞ |
Analysis of ochratoxin a in unpacked peanuts |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2019 |
Yüksek Lisans |
BİSET SELEN CİVELEK |
The effect of snacking on fasted state main meal of those who are 12-60 years old and on a weightloss diet |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2019 |
Yüksek Lisans |
SİBEL SOYLAR |
Cinsiyetlere göre etiket okuma alışkanlığının incelenmesi |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2019 |
Yüksek Lisans |
NAZLI GÜLŞAH DOĞAN |
The effect of cooking techniques on chicken breast in antibiotic residue level |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2019 |
Yüksek Lisans |
SELİN İNAL |
Effects of cooking methods on antibiotics residues in chicken legs |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2019 |
Yüksek Lisans |
ESMA ARZU MENEKŞE |
Investigation of antibiotic residues in packed and unpacked |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2019 |
Yüksek Lisans |
MAHSA MILANI |
Comparison of serum vitamin b12 concentrations between TYPE 2 diabetes mellitus patients treated with metformin for long term and the control group |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2020 |
Yüksek Lisans |
BURÇİN AYSAN |
Determination of Beta-Lactam antibiotics in unpacked cheeses |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2020 |
Yüksek Lisans |
YEŞİM AKTAŞ |
Determination of antibiotic residues in egg samples by elisa |
Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı |
2016 |