DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
İSKENDER   KARALTI

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
BESLENME VE DİYETETİK PR.



DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME VE DİYETETİK PR. (TAM BURSLU)/ 2024 - Halen
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ Tıbbi Mikrobiyoloji 2018 - Halen
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME VE DİYETETİK PR. (İNGİLİZCE) (TAM BURSLU)/ 2012 - 2023
Farabi Koordinatörü YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2014 - 2018
Bologna Koordinatörü YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2013 - 2018
Fakülte Kurulu Üyeliği YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2012 - 2018
Yönetim Kurulu Üyeliği YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2012 - 2018
Erasmus Koordinatörü YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2012 - 2018
Uzman Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 2005 - 2011
Asisstant Professor Dr Azerbaijan Medical University 2018 - Halen
Yüksek Lisans AYŞEGÜL DEMİRER A research on the presence of genetically modified organisms in milk Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2015
Yüksek Lisans BURCU YAVUNÇ Nutritional assessment of hiv positive individuals Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2015
Yüksek Lisans GÖZDE DUMLU BİLGİN Comparison of eating disorders status between first and fourth year of nutrition and dietetics students in a private university in Istanbul Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2015
Yüksek Lisans SERAP İNCEDAL Karaman il merkezi lise öğrencilerinin beden algısı ve yeme tutumlarının değerlendirilmesi Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2016
Yüksek Lisans MERAL AYDENİZ Balda genetiği değiştirilmiş organizma varlığının araştırılması Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2015
Yüksek Lisans BUSE SARIKAYA Determination of microbial load in fast food meals Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2017
Yüksek Lisans NUR SENA TOKDEMİR Determination of total aflatoxin in packaged and unpackaged black pepper samples Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2017
Yüksek Lisans NİL KOÇ Comparision of two different methods for the determination of residues of tetracycline antibiotics in beef and chicken meat Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2016
Yüksek Lisans OSETYA BATIBAY Investigation of antibiotic residues in dairy products Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2017
Yüksek Lisans SİNEM DEMİRCİ Investigation of the antibiotic (tetracycline) residuesin the chick liver Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2017
Yüksek Lisans NURSEL EBRU AYDINALP Yenidoğan yoğun bakım çalışanlarında metisiline dirençli staphylococcus aureus (MRSA)varlığının ve bilgi düzeylerinin belirlenmesi Üsküdar Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı 2018
Yüksek Lisans YUSUF KAYA Özel bir hastanede sağlık çalışanlarının iş kazalarına karşı bakış açılarının belirlenmesi Üsküdar Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı 2018
Yüksek Lisans EZGİCAN SERİM Study of antibiotic removals in various honey samples with different methods Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2017
Yüksek Lisans GÖZDE EKİCİ Determination of aflatoxin levels and micrufungal flora in unpacked red pepper samples in istanbul province Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2018
Yüksek Lisans NİHAN YAKUT Research on the presence of ochratoxin A in the corns sold outside in istanbul province Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme Bilimleri Ana Bilim Dalı 2018
Yüksek Lisans ILGAR SHAMILOV Determination of fumonical values of outdoor corn samples Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2018
Yüksek Lisans DİLARA ASLINUR ALTINEL Assesment of the nutritional status of pregnant women who consult to gynecology policlinic of A private hospital Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2018
Yüksek Lisans SİMGE ÇOLAKOĞLU Daha önce beslenme eğitimi almamış banka çalışanlarının beslenme bilgi düzeylerinin belirlenmesi Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2018
Yüksek Lisans GÖZDENUR ÇAVUŞ Analysis of ochratoxin a in unpacked peanuts Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2019
Yüksek Lisans BİSET SELEN CİVELEK The effect of snacking on fasted state main meal of those who are 12-60 years old and on a weightloss diet Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2019
Yüksek Lisans SİBEL SOYLAR Cinsiyetlere göre etiket okuma alışkanlığının incelenmesi Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2019
Yüksek Lisans NAZLI GÜLŞAH DOĞAN The effect of cooking techniques on chicken breast in antibiotic residue level Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2019
Yüksek Lisans SELİN İNAL Effects of cooking methods on antibiotics residues in chicken legs Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2019
Yüksek Lisans ESMA ARZU MENEKŞE Investigation of antibiotic residues in packed and unpacked Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2019
Yüksek Lisans MAHSA MILANI Comparison of serum vitamin b12 concentrations between TYPE 2 diabetes mellitus patients treated with metformin for long term and the control group Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2020
Yüksek Lisans BURÇİN AYSAN Determination of Beta-Lactam antibiotics in unpacked cheeses Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2020
Yüksek Lisans YEŞİM AKTAŞ Determination of antibiotic residues in egg samples by elisa Yeditepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı 2016
BESİN MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER Yüksek Lisans 2017-2018 İngilizce 1 Saat
BESİN PATOJENLERİ Yüksek Lisans 2013-2014 İngilizce 3 Saat
BESİN PATOJENLERİ Yüksek Lisans 2012-2013 İngilizce 3 Saat
BESİN PATOJENLERİ Yüksek Lisans 2013-2014 İngilizce 3 Saat
BESİN MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER Yüksek Lisans 2013-2014 İngilizce 3 Saat
BESİN MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER Yüksek Lisans 2012-2013 İngilizce 3 Saat
GIDA GÜVENİRLİLİĞİ VE HİJYENİ Yüksek Lisans 2013-2014 İngilizce 2 Saat
GIDA GÜVENİRLİLİĞİ VE HİJYENİ Yüksek Lisans 2012-2013 İngilizce 2 Saat
SEMİNER (BESLENME VE DİYETETİK) Lisans 2013-2014 İngilizce 2 Saat
SEMİNER (BESLENME VE DİYETETİK) Lisans 2012-2013 İngilizce 2 Saat
MEZUNİYET PROJESİ (BESLENME VE DİYETETİK) Lisans 2013-2014 İngilizce 2 Saat
MEZUNİYET PROJESİ (BESLENME VE DİYETETİK) Lisans 2012-2013 İngilizce 2 Saat
TIBBİ BİYOLOJİ VE GENETİK Lisans 2013-2014 İngilizce 3 Saat
MİKROBİYOLOJİ (DİŞ HEKİMLİĞİ) Lisans 2013-2014 İngilizce 2 Saat
MİKROBİYOLOJİ (DİŞ HEKİMLİĞİ) Lisans 2012-2013 İngilizce 2 Saat
MİKROBİYOLOJİ (ECZACILIK) Lisans 2013-2014 İngilizce 1 Saat
MİKROBİYOLOJİ (ECZACILIK) Lisans 2012-2013 İngilizce 1 Saat
MİKROBİYOLOJİ (FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON) Lisans 2013-2014 İngilizce 4 Saat
MİKROBİYOLOJİ (FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON) Lisans 2012-2013 İngilizce 4 Saat
MİKROBİYOLOJİ (BESLENME VE DİYETETİK) Lisans 2013-2014 İngilizce 4 Saat
MİKROBİYOLOJİ (BESLENME VE DİYETETİK) Lisans 2012-2013 İngilizce 4 Saat

İKÜ - Academic Roster v1.